Kik vagyunk mi?

A MedicalScan egy egészségügyi információs vállalat, mely 2008-ban jött létre. Cégünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a hatékony egészségügyi kommunikáció, az online és offline média, a piackutatás, a big data elemzés, valamint az orvosi és gyógyszerészeti adatbázisok adminisztrációja és karbantartása terén, valamint az információk gyűjtésében és elemzésében, beleértve a Real World Evidence projekteket is.


Küldetésünk

A MedicalScan küldetésének tekinti az egészségügyi ellátás indirekt módon történő fejlesztését. Ügyfeleinkkel közösen egy korszerűbb egészségügyi rendszer megvalósítására törekszünk. Elsődleges célunk, hogy segítsük az egészségügyi szakembereket és ügyfeleinket a valós egészségügyi adatok (RWE) megértésében azáltal, hogy összegyűjtjük, elemezzük és szakmailag interpretáljuk őket, valamint szakmai-és betegedukációs programokat fejlesszünk ki a kezelések kimenetelének javítása céljából.


Rólunk mondták

„Annak ellenére, hogy nem pontszerző szakmai rendezvény, azért jövök szívesen, mert az engem érdeklő témákról esik szó, hiteles előadók szájából”


„Gratulálok Neked és csapatodnak a folyamatos, minden szakmai területet felölelő,  kiváló  rendezvényekhez!"

Dr. Bogos Krisztina PhD.
főigazgató
Országos Korányi Pulmonológiai Intézet

„(...) Egyúttal köszönöm, hogy az utóbbi években annyi értékes, érdekes előadás megtartását tetted lehetővé. Tényleg nagyszerűek voltak, én nagyon élveztem ezeket, szinte mindegyiket meghallgattam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok orvosnak segítettél ezzel, sok új és fontos ismeretre tettünk szert, kiváló és hiteles szakemberek segítségével. Mácsai János előadásai pedig segítettek kicsit elszakadni mindennapi problémáinktól, tudatosítani, hogy mennyi szép dolog van a világon.”


"Just in accordance with the words of my colleagues presenting our work and thanking you and your company I want to thank you for the very nice cooperation, very fast and professional help in every moment we need it. I want to thank Gabor for his ability to understand what we need and to help exactly. Your professionalism, knowledge and flexibility saved us a lot of time, helped us overcome some obstacles and to finish our work very successfully."

Prof. Dr. Ivan Evgeniev Ivanov
Advanced Control Systems Laboratory, Head
Technical University of Sofia


Erősségünk: Integráció

Erősségünk az egészségügyi szektor széles körét lefedő termékcsaládunk szinergiájából fakad. Kombinálva az adatbázisokat elemzési készségekkel, a marketingcsatornákat célzási képességekkel vagy az informatikai erőforrásokkal, egyesítve a piackutatási tapasztalatokat, az ilyen integráció mindig értéket jelent vásárlóink ​​számára. Ami megkülönböztet minket a többi piaci szereplőtől, az a csapatunk, a csapatszellemünk és a hosszú távú együttműködés a gyógyszeripar számos profi szereplőjével.

Sikerünk abban rejlik, hogy nem csak adatokat gyűjtünk és elemzünk, hanem folyamatosan különböző kommunikációs csatornákat is létrehozunk, online eseményeket szervezünk melyeken keresztül a kommunikáció mellett edukálunk is. Az ezeken a színtereken megszerzett adatokat, információkká alakítjuk magunk és ügyfeleink számára.


Közösségi média jelenlétünk

2021. januárjában létrehoztuk Facebook oldalunkat, melyen rendszeres, hiteles, edukatív, szakmai tartalmakat osztunk meg. Oldalunk elsődleges célja, az egészségmegőrzéssel kapcsolatos releváns információkhoz juttatni a lakosságot, segítve őket a valós egészségügyi adatok (RWE) megértésében.

Izgalmas szakmai posztjaink és aktualitásaink eléréséhez, kérjük, kövesse/kedvelje hivatalos facebook oldalunkat! Köszönjük!