HUN|

MedicalBase™ egy egészségügyi adatbázis termék, amely a magyarországi gyógyszeripari cégek körében – az eddigi piaci visszajelzések alapján – jelenleg az egyik leghitelesebb és leginkább mérvadó, teljes körű szakmai, szindikált adatbázis a piacon. A meglévő és új ügyfélbázis területi képviselői által lejelentett, valamint az egyéb forrásokból származó minden információ és adat sajátos kombinációja, amelyet a MedicalScan összefésül ellenőriz és egységesít. Tartalmazza többek közt a marketing és értékesítési tevékenységhez szükséges minden alapvető demográfia és szakmai adatot. Adatbázisunk jelenleg közel 65 000 személyről és 27 700 intézményről tartalmaz naprakész információt, amely a teljes orvos populációnak hozzávetőlegesen a 95%-a.

Az adatbázis rendszer független, bármely orvos-látogató CRM rendszerhez illeszthető, emellett webes eléréssel önállóan is használható/lekérdezhető.

Az adatbázis termékünk kiegészítő szolgáltatásaként lehetőség van teljes körű hagyományos DM (postai) és elektronikus e-DM (e-mail) levélküldemények kivitelezésére, valamint Call Center megoldásokra, mint értékesítés támogató eszközre.

Scan csoport
H-1027 Budapest
Tölgyfa utca 28.

V.3.0 (Utolsó frissítés: 2015.02.16.)
© Scan csoport 2009-2015. Minden jog fenntartva!