HUN|

AccessScan integrált szolgáltatásai komplex segítséget nyújtanak a gyógyszerpiaci szereplők, a biotechnológiai és segédeszköz forgalmazók számára, hogy termékeik teljes életciklusában maximalizálni tudják piaci sikereiket.

A célunk, hogy ügyfeleink termékei számára lehető legszélesebb piaci hozzáférést biztosítsuk, egyrészt az érték alapú termékpozicionálás által, másrészt a finanszírozási szabályozók közötti eligazodás segítésével valamint a jobb beteg-együttműködést segítő innovatív betegtámogató megoldásainkkal.

AccessScan szolgáltatásink a gyógyszerágazat adat- és menedzsment igényének teljes spektrumát lefedik az adatgyűjtéstől kezdve az a különböző típusú elemzéseken keresztül a konzultációs szolgáltatásokig.

Bizonyítékokon alapuló támogatáspolitikai szolgáltatásaink széles területet fognak át úgy, mint evidenciakutatások, irodalom áttekintések, egészség-gazdaságtani elemzések, modelladaptációk, gazdasági modellezések, támogatási kérelmek összeállítása majd a befogadási folyamat végigkísérése és támogatása tanácsadással.

A támogatott termékek és szolgáltatások gyors elterjedését a betegtámogató és betegoktató programjaink biztosítják.

Valós terápiás gyakorlatot felmérő kutatásaink adatgyűjtései széles körben felhasználhatók számos területen, akár egészség-gazdaságtani elemzésekhez, betegparaméterek felméréséhez, epidemiológiai és regiszter vizsgálatokhoz vagy betegút- és terápiás szokás elemzésekhez.

Scan csoport
H-1027 Budapest
Tölgyfa utca 28.

V.3.0 (Utolsó frissítés: 2015.02.16.)
© Scan csoport 2009-2015. Minden jog fenntartva!