HUN|

Cégünk 1999-ban alakult az amerikai Dendrite csoport CEE régió képviseletére, ekkor a cég termékét a CRM rendszer és a hozzá kapcsolódó support szolgáltatások jellemezték.

2004-ben ez a termékkör kibővítésre került a klasszikus piackutatási módszerekkel és elkezdődött a magyarországi orvos/intézmény adatbázis rendszer kialakítása.

2007. év a következő mérföldkő a vállalat életében, hisz OEP adatelemzéssel újabb termékkör bővülés történt, valamint a tulajdonosváltás: magyarországi tulajdonú cégcsoport lettünk.

2012-től igazodva a megváltozott gyógyszerpiaci igényekhez alternatív kommunikációs csatornák indítása mellett döntöttünk, ahol fő szerepet kapott a gyógyszer promóció, multi channel marketing megoldások, piackutatási terepmunka, amelyekhez olyan egyedi, innovatív, digitális megoldásokat fejlesztettünk, amelyek a piacon is kuriózumnak számítanak és kiemelik a MedicalScan-t a versenytársaik közül.

2014-től elmondhatjuk, hogy az OEP adatelemzés üzletágunk kibővítésével a teljes piaci folyamatra kínálunk elemzéseket ügyfeleink részére, valamint az adatbázis termékünk az egyik leghitelesebb és leginkább mérvadó, teljes körű szakmai adatbázis hazánkban.

2015-től újabb üzletággal bővültünk, hogy ügyfeleink termékei számára lehető legszélesebb piaci hozzáférést biztosítsuk, egyrészt az érték alapú termékpozicionálás által, másrészt a finanszírozási szabályozók közötti eligazodás segítésével valamint a jobb beteg-együttműködést segítő innovatív betegtámogató megoldásainkkal.

Ezek az egyedi, hatékony szolgáltatások az ügyféligények pontos feltérképezése, valamint a közös kreatív együttgondolkodás eredményeképpen alakultak ki és alakulnak folyamatosan, abból a célból, hogy a turbulens piaci körülmények között ügyfeleink lépéselőnyhöz jussanak.

Scan csoport
H-1027 Budapest
Tölgyfa utca 28.

V.3.0 (Utolsó frissítés: 2015.02.16.)
© Scan csoport 2009-2015. Minden jog fenntartva!